sponsoren

FAIRTRADE
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > avond4daagse schijndel  > informatie

OUDERS

Geen wandelfeest zonder hulp van vrijwilligers en supporters!                                                                                    

Daarom is er voor jou als ouder ook een belangrijke rol weggelegd tijdens de Avond4daagse.

Geef je op als vrijwilliger of loop mee als begeleider. Eén avond of alle vier. Gezellig tussen de kinderen zul je ontdekken dat het ook voor jou nog best een uitdaging kan zijn! Maar je kunt ook nog op andere manieren bijdragen aan het succes van de Avond4daagse:

1.Stimuleer je kind om mee te doen. Vertel je kind hoe leuk het vroeger voor jou was om   mee te doen. Haal oude medailles en foto's van zolder en de kinderen zullen staan te popelen om mee te doen!

2.Beloon de prestaties van je kind, dit is van groot belang. Je kunt, samen met de omgeving, zorgen voor aanmoediging onderweg. Trommel de hele familie op om langs de route te gaan kijken.

3.Let in de week van de Avond4daagse extra op de voeding van je kind. Maak vóór het lopen bijvoorbeeld spaghetti voor de koolhydraten.

4.Onthaal de kinderen op de laatste avond met bloemen en (niet te veel) snoep. Grootouders, buren en bekenden horen hier natuurlijk ook bij te zijn!

Wil je je aanmelden als vrijwilliger? Meld je dan aan bij de contact persoon van onze organisatie. Deze vind je in het menu onder "Contact".