sponsoren

FAIRTRADE
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > persbericht

Persbericht

PERSBERICHT

 

SCHIJNDELSE AVONDVIERDAAGSE  21-22-23-24 MEI

Dinsdag 21 mei is het zover: het begin van de 9e Schijndelse Avondvierdaagse.
Vanaf 17.30 uur kunnen de eerste wandelaars starten vanaf  ’t Spectrum.
Er liggen mooie routes klaar, welke door Schijndel en omgeving gaan.
Heb je nog geen gebruik gemaakt van de voorinschrijving, dan kan er tijdens de Avondvierdaagse ingeschreven worden bij  het inschrijfbureau in ’t Spectrum.  Het inschrijfgeld voor vier dagen is € 5,-  Er kan 5, 10 of 15 kilometer gelopen worden en er is ook een speciale rolstoelroute van 5 km. De 5 en 10 kilometer kunnen starten van 17.30 tot 19.00 uur en de 15 kilometer van 17.30 tot 18.30 uur.

Ga je voor een medaille ? Deze kan op vrijdag 24 mei na binnenkomst bij het inschrijfbureau worden afgehaald of eventueel op zaterdagmorgen 25 mei tussen 10.00 en 12.00 uur bij ’t Spectrum. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om elke dag mee te lopen, dan is er ook de  mogelijkheid om bij het inschrijfbureau in ’t Spectrum per dag in te schrijven ( € 2,- ).

 

BLIJF OP DE HOOGTE !
Op de Facebook pagina van de Avondvierdaagse en op de website van TVSchijndel vind je het laatste nieuws. Beide media zullen ook gebruikt worden in geval van calamiteiten. Mocht de organisatie bijvoorbeeld moeten besluiten dat de Avondvierdaagse niet doorgaat vanwege aangekondigd slecht weer, dan zal dit middels deze twee kanalen bekend gemaakt worden.

 

NIET ALLEEN WANDELEN !                                                                                                                                                                                                                 Dit jaar zijn er weer diverse sponsoren die de Avondvierdaagse financieel  ondersteunen of die onderweg iets uitdelen aan de wandelaars.                    Daarnaast zal op vrijdag de Schijndelse brandweer zich tijdens de Avondvierdaagse presenteren. Zij bestaan dit jaar 125 jaar en organiseren op 22 juni een open dag. Zij willen de wandelaar alvast kennis laten maken met de brandweer en aandacht vragen voor hun open dag.

Na de intocht op vrijdag sluiten we de Avondvierdaagse bij ’t Spectrum feestelijk af. Er zal een groot terras zijn en luchtkussens voor de kinderen.                     De Schijndelse coverband NoColour zal deze slotavond muzikaal ondersteunen. Deze band bestaat uit vier jonge muzikanten die lekkere rock en stevige pop spelen. Een mix van hits en herkenbare nummers.

Het beloven vier sportieve en gezellige dagen te worden. Dus trek je wandelschoenen aan en doe mee aan de 9e Schijndelse Avondvierdaagse !                    Kijk voor meer informatie over de Avondvierdaagse op 21-22-23-24 mei op:

www.avondvierdaagse-schijndel.nl

De avondvierdaagse is ook te vinden op facebook “Avondvierdaagse Schijndel"

 

Karli Vorstenbosch

karlivorstenbosch@outlook.com

Tel.: 06-17960667

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

LET OP: Lees het Reglement van de Avondvierdaagse 2019 te Schijndel

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Avondvierdaagse is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement geworden in Schijndel en zeker de moeite waard om op te nemen in je agenda.
Vorig jaar hebben er elke dag ongeveer 1400 mensen met veel plezier meegelopen. Wil jij dit jaar
ook deelnemen aan dit evenement, houdt dan de avonden van 21 t/m 24 mei vrij in je agenda.
Er kunnen afstanden gelopen worden van 5, 10 of 15 kilometer en ook is er een “rolstoelroute” van 5 kilometer. We starten weer vanaf 17.30 uur bij ’t Spectrum.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kijk voor meer informatie over de Avondvierdaagse op:

www.avondvierdaagse-schijndel.nl of op Facebook: Avondvierdaagse Schijndel.

 

AKTIVITEITEN RONDOM DE AVONDVIERDAAGSE

Als bedrijf of vereniging is het op allerlei manieren mogelijk om een steentje bij te dragen aan de Avondvierdaagse:

 - Het kan een financiële ondersteuning zijn (als tegenprestatie kunnen wij reclame voor u maken).
-  Er kan iets uitgedeeld worden aan de wandelaars.
-  Er kan een leuke activiteit georganiseerd worden. Zo konden de wandelaars bijvoorbeeld al eens
   op de foto, waar een wedstrijdje aan gekoppeld was waar iets mee te winnen viel (etensbonnen
   van de lokale horeca, een rondrit in een oldtimer).
- Het kan een optreden zijn ter promotie van bijvoorbeeld een bandje / muziekgroepje.

Een bijdrage op welke manier dan ook, geeft een extra accent aan de Avondvierdaagse.
Aan de Avondvierdaagse doen zowel kinderen, volwassenen, senioren als mensen met een handicap mee.
Wij proberen om het inschrijfgeld zo laag mogelijk te houden, zodat dit geen drempel hoeft te zijn om deel te kunnen nemen.

Er is veel mogelijk, zolang het maar niet commercieel is en het in overleg gaat met de organisatie van de Avondvierdaagse.

Ook interesse om sponsor te worden of om iets te doen tijdens de Avondvierdaagse ?

Neem contact op met de heer Karli Vorstenbosch

(karlivorstenbosch@outlook.com / 06-17960667)

 

VRIJWILLIGERS

Zonder vrijwilligers geen avondvierdaagse !
Gelukkig hebben wij een grote groep vaste vrijwilligers die ons graag helpen met de voorbereidingen en tijdens de week van de Avondvierdaagse. Ze zitten bijvoorbeeld op het inschrijfbureau, staan bij de uitdeelposten of zetten de routes uit. Denk jij ook iets voor de Avondvierdaagse te kunnen betekenen, meld je dan aan via het contactformulier op www.avondvierdaagse-schijndel.nl  of stuur een mail naar karlivorstenbosch@outlook.com